Μας αναγνωριζουν

Η ProGrafix - School of Design & New Media και ο Όμιλος NETWORK έχουν Διεθνή Αναγνώριση από Οίκους Πιστοποίησης και Ιδρύματα του εξωτερικού και αντιπροσωπεύουν επίσημα  τους παρακάτω φορείς εξέτασης η/και εκπαίδευσης:

Η ProGrafix - School of Design & New Media και ο Όμιλος NETWORK έχουν Διεθνή Αναγνώριση από Οίκους Πιστοποίησης και Ιδρύματα του εξωτερικού και αντιπροσωπεύουν επίσημα  τους παρακάτω φορείς εξέτασης η/και εκπαίδευσης:

Autodesk

Autodesk: Πιστοποίηση από την Autodesk και παροχή εκπαίδευσης από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό πάνω σε προγράμματα όπως το 3D Studio Max και AutoCAD. Αρχιτέκτονες - σχεδιαστές και διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μπορούν να εκπαιδευτούν και να εξεταστούν σύμφωνα με τα διεθνή standards της Autodesk.

PearsonVUE Exam Center

PearsonVUE Exam Center: Eπίσημο εξεταστικό κέντρο του Dιεθνή φορέα εξετάσεων PearsonVUE.  Οι εξετάσεις του φορέα  πραγματοποιούνται στους χώρους μας καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες. Εταιρίες όπως η Cisco και η Adobe έχουν επιλέξει την PearsonVUE και τον Όμιλο NETWORK για να πραγματοποιούν τις επίσημες εξετάσεις των πιστοποιήσεων τους.

ECDL - European Computers Driving Licence

ECDL - European Computers Driving Licence: Επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της ECDL. Οι σπουδαστές μας εκπαιδεύονται από έμπειρους καθηγητές πάνω στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος ECDL πραγματοποιούνται επίσης στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μας παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εξέτασης.

ETS - Educational Testing Service

ETS - Educational Testing Service: Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο από την ETS για την διοργάνωση των εξετάσεων TOEFL iBT που είναι βασισμένες εξ ολοκλήρου σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον υλικό-τεχνικό εξοπλισμό και τη φιλική εξυπηρέτηση αποτελούν ένα από τα καλύτερα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα και Διεθνώς για τις εξετάσεις TOEFL iBT.

HULT - International Business School

HULT - International Business School: Επίσημος φορέας αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα του Πανεπιστημίου με παραρτήματα σε πέντε από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, Boston, San Francisco, London, Dubai και Shanghai, και με πρόγραμμα εναλλαγής φοιτητών, το Πανεπιστήμιο HULT προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε μοναδική εμπειρία σπουδών και ζωής στις παραπάνω πόλεις. Σύμφωνα με τους Financial Times, και το περιοδικό Economist, το πανεπιστήμιο το HULT International Business School κατατάσσεται ως εξής:

  • - Financial Times - 1st  in International Experience - 5th in International Business
  • - Economist 1st  in Post-Graduation Salary Increase, Top 20 Business School in the USA, Top 30 Business School in the world

LSBF - London School of Business & Finance

LSBF - London School of Business & Finance: Επίσημος φορέας αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα του Ιδρύματος το οποίο έχει υπό την αιγίδα του ο Prince Michael of Kent.  Το LSBF προσφέρει προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να αντανακλούν τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Με προγράμματα όπως το MSc in International Business: Double Degree σε συνεργασία με το Grenoble Business School, και με παραρτήματα στο Ην. Βασίλειο, τον Καναδά και τη Σιγκαπούρη προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα με ειδικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις (ACCA, CIMA, ICAEW, CFA, CIM).

Abbey College - Αγγλικά στην Αγγλία

Abbey College - Αγγλικά στην Αγγλία: Αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα του γνωστού και διακεκριμένου Abbey College που δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές ηλικίας 12-20 ετών να παρακολουθήσουν μαθήματα Αγγλικών στην Αγγλία σε συνδυασμό με διακοπές και σειρά από δραστηριότητες.

London School of Commerce

Το London School of Commerce (Ιδιωτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης), είναι το Associate College των Πανεπιστημίων CardiffMetropolitan University και University of Gloucestershire, που εδρεύει στο Κεντρικό Λονδίνο δίπλα ακριβώς στην πασίγνωστη περιοχή του Cityof London. Το LSC είναι ολοκληρωμένο Business School όπου λειτουργούν προγράμματα σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο με πάνω από 7,000 εγγεγραμμένους φοιτητές. Το London School of Commerce παρέχει επίσης πολλά εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης στην Αγγλική γλώσσα, διάρκειας από 6 έως και 9 μήνες.

InterNEXUS – Αγγλικά στο Λονδίνο

InterNEXUS – Αγγλικά στο Λονδίνο: Τo Campus του InterNEXUS στο Λονδίνο, βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μ. Βρετανίας και είναι ένα ποιοτικό και αναγνωρισμένο Κολέγιο για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας μέσα από εκπαιδευτικές εμπειρίες και καθημερινά μαθήματα.  Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες σπουδαστές οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους και παράλληλα να γνωρίσουν την πόλη του Λονδίνου.

UCAS

UCAS: Σχολή εγγεγραμμένη στο σύστημα του UCAS με αριθμό μητρώου #48410.  UCAS είναι ο επίσημος οργανισμός για τη διαχείριση και διανομή των αιτήσεων προς τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας (αντίστοιχο του Ελληνικού Μηχανογραφικού). Πραγματοποιούμε για τους σπουδαστές μας την υποβολή των Αιτήσεών τους σε Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας όπως και τη διεκπεραίωση όλων των επιπλέον διαδικασιών.

AQA –GCE A-Levels Exam Centre

AQA –GCE A-Levels Exam Centre: Επίσημο εξεταστικό Κέντρο της AQA, του μεγαλύτερου Βρετανικού εξεταστικού φορέα που διενεργεί τις εξετάσεις GCE A-Levels, δηλαδή τις Παν-Βρετανικές Εξετάσεις Εισαγωγής στα Κρατικά Πανεπιστήμια: και τις διεξάγει εντός Μ. Βρετανίας αλλά και Διεθνώς. Το NETWORK ως επίσημα πιστοποιημένος φορέας της AQA παρέχει τη δυνατότητα διεξαγωγής των επισήμων αυτών εξετάσεων στην Ελλάδα, σε κάθε υποψήφιο.

Recognised Foundation Programmes:  Αναγνώριση της Σχολής ως πάροχο Ειδικών Προγραμμάτων με την επιτυχή ολοκλήρωση των οποίων οι Σπουδαστές μας Εισάγονται απευθείας στο Α’ Έτος Σπουδών σε Κρατικά Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας

Recognised Foundation Programmes: Αναγνώριση της Σχολής ως πάροχο Ειδικών Προγραμμάτων με την επιτυχή ολοκλήρωση των οποίων οι Σπουδαστές μας Εισάγονται απευθείας στο Α’ Έτος Σπουδών σε Κρατικά Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας

Bangor, Wales

Herriot-Watt, Edinburgh

Portsmouth

Plymouth

Salford

Trinity Saint David, Wales

Birmingham City

Newcastle upon Tyne

Sunderland

Μας αναγνωριζουν