Autodesk® 3Ds MAx® levEl II

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος Autodesk 3Ds Max Level II της ProGrafix η περαιτέρω και σε βάθος εκμάθηση του αξιόπιστου τρισδιάστατου προγράμματος Autodesk 3Ds Max με σκοπό την απεικόνιση φωτορεαλιστικών απεικονίσεων φωτισμών και υλικών.

Δομή του προγράμματος

Intro to Mental Ray and lighting:

  • Editing Polygons
  • Box Modeling
  • Photometric lights II
  • Working with MR
  • Curve Editor
  • Camera matching
  • Scenes settings
  • Sequences
  • Light Special Effects
  • Gravity
  • Cloth
  • Particles types
  • Particles and Gravity
  • Finalizing projects

Κατεβάστε την ύλη του προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ

Προδιαγραφές της σχολής

Η ProGrafix, Μέλος του Ομίλου NETWORK είναι πνευματικό παιδί του Network Computer School και της Πανελληνίως γνωστής και επιτυχημένης σχολής πληροφορικής, της 4W (έτος ιδρύσεως 2003), η οποία αποτελεί την πλέον αναδεδειγμένη σχολή προετοιμασίας και Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL.

Σκοπός της ProGrafix είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε προγράμματα Design, Web & New Media μέσα από ταχύρρυθμα σεμινάρια για επαγγελματίες και σπουδαστές του κλάδου.  Η  ProGrafix έχει συσταθεί και λειτουργεί με διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα (US & EU standards).

Η ProGrafix είναι εκπαιδευτικό κέντρο επίσημα πιστοποιημένο από:

α) την Autodesk
β) την ECDL
γ) την Pearson Vue

Δωρέαν παροχές

  • Σημειώσεις
  • Οδηγίες για πρακτική εξάσκηση
  • USB Stick με χρήσιμο υλικό για το μάθημα
  • Απεριόριστη πρακτική εξάσκηση στα εργαστήρια Η/Υ της ProGrafix.
  • Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από την Autodesk με το πέρας του σεμιναρίου.
  • Δυνατότητα συμμετοχής (εθελοντικά) σε πραγματικά projects για έμπρακτη εφαρμογή και υλοποίηση των γνώσεων που πήρατε κοντά μας.

Περίληψη προγράμματος

Το Autodesk®3DsMax® είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα οπτικοποίησης σε τρεις διαστάσεις, το οποίο περιλαμβάνει δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων, φωτορεαλιστική απεικόνιση φωτισμών και υλικών, animationκαι ειδικών εφέ. ΤοAutodesk® 3DsMax® είναι σίγουρα το κορυφαίο πρόγραμμα οπτικοποίησης εγκαταστάσεων, χώρων & κτιρίων, όμως οι δυνατότητές τους ξεπερνούν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και επεκτείνονται ευρύτερα στον σχεδιασμό, όπως είναι το βιομηχανικό σχέδιο, το οργανικό σχέδιο, generics ακόμα και (σε συνδυασμό με προγραμματισμό) σχεδιασμό videogames.Το Autodesk® 3DsMax® συνεργάζεται αρμονικά με πολλά προγράμματα ψηφιακού σχεδίου όπως: Autodesk®AutoCad®,Adobe®Photoshop®Adobe®Illustator®, Adobe®Director® (shockwave) και λοιπά. 

Διάρκεια Προγράμματος
Το πρόγραμμα απαρτίζεται από 12 τρίωρα sessions (36 ώρες) και διαρκεί είτε 6 εβδομάδες (2 τρίωρα/ εβδομάδα) είτε 4 εβδομάδες (3 τρίωρα / εβδομάδα)

Σε ποιους απευθύνεται
Απευθύνεται τόσο στους μαθητές της ProGrafix οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Autodesk 3Ds Max Level I αλλά και σε αυτούς που έχουν καλή γνώση 
του Autodesk 3Ds Max

Ποιος μπορεί να το παρακολουθήσει
Απευθύνεται σε άτομα με γνώσεις πάνω στον ψηφιακό σχεδιασμό και γενικότερη αντίληψη γραμμικού σχεδίου και βασικής γεωμετρίας. 

Περιβάλλον εκμάθησης
Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Η/Υ κάνοντας χρήση των τελευταίων εκδόσεων (version) των εκάστοτε προγραμμάτων.

Διδασκαλία και εκμάθηση

1.Το Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα είναι επικεντρωμένο στις σημειώσεις που δίνονται από τον εκάστοτε καθηγητή.

2.Εργαστήρια
Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Η/Υ κάνοντας χρήση των τελευταίων «version» των εκάστοτε προγραμμάτων.

3.Group Forums/Peer Reviews
Οι σπουδαστές ενδέχεται εάν το επιθυμούν να παρουσιάσουν την εργασία τους σε συμφοιτητές τους έτσι ώστε να καλλιεργείται το κλίμα της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων.

4.Σεμινάρια
Τα μαθήματα γίνονται με τη μορφή σεμιναρίων, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και παρουσιάσεων.

5.Διαλέξεις
Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν διαλέξεις από τον εκάστοτε καθηγητή / ές.

6.Workshops
Πρακτική εξάσκηση σε ειδικά projects και επίδειξη καλύτερων δυνατών τρόπων σχετικά με την επίλυση ειδικών θεμάτων.

Εξειδικευμένος καθηγητής

Ιωάννης Τάτσης – Καθηγητής Autodesk® 3Ds Max®

Απόφοιτος αρχικά του Κολλεγίου ΑΚΤΟ στο τμήμα 3D Computer Graphics Animation & Multimedia Production λαμβάνοντας τον Α’ Έπαινο Αρίστης Επίδοσης. Κατέχει πτυχίο Bachelor of Arts in 3D Animation & Multimedia Production και Master of Arts (MA) in Design του Middlesex University, επιπλέον είναι Certified Professional της Autodesk®. Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει συνδράμει σημαντικά στο χώρο των διαφημιστικών & κατασκευαστικών εταιρειών και με τις πολύτιμες γνώσεις πάνω στο τρισδιάστατο σχέδιο έχει καταφέρει να απεικονίζει με ιδιαίτερα φωτορεαλιστικό τρόπο διάφορα projects αρχιτεκτονικού και όχι μόνο περιεχομένου. Από το 2009 έως και σήμερα ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό της ProGrafix και διδάξει 3Ds Max ως Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής της Autodesk® (Authorized Autodesk’s Training Center Intructor).

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 7782401 ή μέσω email στο info@prografix.gr

Course Name : Autodesk® 3Ds MAx® levEl II

Μας αναγνωριζουν