ποιοι ειμαστε

Ποιοι Ειμαστε

Η ProGrafix είναι η πρώτη ολοκληρωμένη σχολή, Design & New Media στην Ελλάδα η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί με τα διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα και standards (EU, USA) όπου οι σπουδαστές βρίσκουν άριστη υλικοτεχνική υποδομή, έμπειρους καθηγητές με πολυετή εμπειρία στο χώρο του design και των νέων τεχνολογιών.

Οι σπουδαστές στην ProGrafix επωφελούνται και από τη συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση σε κάθε τους βήμα, πριν την έναρξη, κατά την παρακολούθηση και μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, μέχρι την εφαρμογή στην εργασία τους τις γνώσεις που απέκτησαν στην ProGrafix.

Μεγάλοι Διεθνείς Οργανισμοί έχουν αναγνωρίσει τη Σχολή μας και μας έχουν καταστήσει Επίσημο Εξεταστικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο και μας έχουν αναθέσει να τους αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.  Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα μας αναγνωριζουν.

Η ProGrafix είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου NETWORK, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου Οργανισμού Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Οι Καθηγητές της ProGrafix είναι εξειδικευμένοι στον τομέα που διδάσκουν και κατέχουν σημαντική διδακτική αλλά και επαγγελματική εμπειρία.  Στόχος της ομάδας των Καθηγητών μας είναι να σας εντάξουν με τον καλύτερο τρόπο στις ειδικότητες και το χώρο που γνωρίζουν καλά και μοιράζονται μαζί σας μέσα από τα Σεμινάρια, την Πρακτική Εξάσκηση και τα Projects που σας αναθέτουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το προφίλ και τις δραστηριότητες κάθε καθηγητή της ProGrafix μπορείτε να βρείτε αμέσως παρακάτω.

οι καθηγητες της ProGrafix

Δημήτρης Λουκάς – Καθηγητής Photoshop & Web Development

Είναι απόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Βακαλό. Έχει Πτυχίο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών του τμήματος Ζωγραφικής του εργαστηρίου του ζωγράφου Μάκη Θεοφυλακτόπουλου. Παράλληλα έκανε και σπουδές φωτογραφίας στο εργαστήρι Φωτογραφίας της Σχολής Καλών Τεχνών με δάσκαλο τον Γιώργο Κατσάγγελο. Από το 1995 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με μεγάλα κέντρα προετοιμασίας υποψηφίων για τις Ανώτατες Σχολές Αρχιτεκτονικής και Καλών Τεχνών. Παράλληλα είναι Υπεύθυνος του Τμήματος Design Foundation του Ομίλου NETWORK.

Ιωάννης Ρηγούτσος – Καθηγητής Web Design

Είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Κατέχει Master of Science in Data Communication Systems από το Πανεπιστήμιο Brunel της Μ. Βρετανίας. Από το 1999 μέχρι σήμερα ασχολείται ενεργά με τον τομέα της πληροφορικής σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει αναλάβει σημαντικά έργα και έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Έχει μεγάλη εμπειρία σε επαγγελματικά σεμινάρια, πάντα σε συνεργασία με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς

Αντώνης Μπατζάκας – Καθηγητής AutoCad

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ -Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε). Ως αντικείμενο της πτυχιακής του εργασίας αποτέλεσε η συγγραφή ενός εκπαιδευτικού οδηγού εκμάθησης AutoCad για αρχαρίους, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την παιδαγωγική του επάρκεια τον βοήθησε σημαντικά, καθιστώντας τον ικανό εισηγητή σεμιναρίων AutoCad. Από το 2005 έως και σήμερα έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά κέντρα πληροφορικής, όπως επίσης και με Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (I.E.K), γύρω από την εκμάθηση του προγράμματος AutoCad. Διάκριση του επίσης αποτελεί και η απόκτηση της Επίσημης Πιστοποίησης Autodesk.

Ιωάννης Τάτσης – Καθηγητής 3DStudioMax

Απόφοιτος αρχικά του Κολλεγίου ΑΚΤΟ στο τμήμα 3D Animation, κατέχει πτυχίο Bachelor of Arts του Middlesex University και επιπλέον Master in Arts in Design. Κατά την διάρκεια της καριέρας έχει συνδράμει σημαντικά στο χώρο των διαφημιστικών εταιρειών και με τις πολύτιμες γνώσεις πάνω στο τρισδιάστατο σχέδιο έχει καταφέρει να απεικονίζει με ιδιαίτερα ρεαλιστικό τρόπο διάφορα projects που του έχουν ζητηθεί .Από το 2009 έως και σήμερα ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό της 4W- ProGrafix και διδάξει το 3DStudiomax. Διάκριση του επίσης αποτελεί και η απόκτηση της Επίσημης Πιστοποίησης Autodesk.

Φανή Οικονομοπούλου – Καθηγήτρια Illustrator

H Φανή Οικονομοπούλου, έλαβε Master degree από το "University of the Arts London" στην ειδικότητα Graphic Design Communication και πτυχίο Γραφιστικής από το τμήμα "Γραφικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών" των Τ.Ε.Ι Αθηνών. 'Εχει εργαστεί ως Art Director σε διαφημιστικά και δημιουργικά γραφεία και ως καθηγήτρια τα τελευταια χρόνια σε διάφορες ειδικότητες των εφαρμοσμένων τεχνών. Σήμερα εργάζεται ως Freelance Designer, καθηγήτρια στο χώρο των Γραφικών Τεχνών και σχεδιαστικών προγραμματων και ως Visual Artsit σε ανεξάρτητα Projects.

Μας αναγνωριζουν